Wat maakt Therapie-advies voor u als zorgverzekeraar interessant?

Van de bijna vier miljoen Nederlanders die gedurende hun leven te maken krijgen met psychische klachten, zoekt de helft geen professionele hulp. Dit is een enorm aantal van bijna twee miljoen mensen.

Psychische problemen hebben een grote impact op het persoonlijk en maatschappelijk functioneren van een persoon. Het is daarom van groot belang dat goede hulpverlening beschikbaar is, wanneer iemand daar behoefte aan heeft. Mensen blijken op basis van de informatie die ze zelf kunnen vergaren, vaak terecht te komen bij behandelingen die niet goed aansluiten op hun behoeften en wensen. Dit brengt onnodige kosten met zich mee.

Een goede keuze maken is echter onmogelijk. Simpelweg omdat mensen niet kunnen weten wat de mogelijkheden zijn. Het is de taak van Therapie-advies om alle hulpmogelijkheden voor cliƫnten te onderzoeken, te vergelijken en persoonlijk advies op maat te geven.

Deze praktijk kan mensen adviseren over 200 verschillende therapieƫn, die hun effectiviteit in de loop der jaren hebben bewezen. Therapie-advies verwijst alleen door naar therapeuten en hulpverleners, die aangesloten zijn bij een degelijke beroepsvereniging. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Veel mensen blijken onderverzekerd, omdat ze het risico van het krijgen van psychische en psychologische problemen onderschatten en worden daarom niet behandeld. Door de stijging van de ziektekosten elk jaar is dit risico van onderverzekeren groter geworden. Therapie-advies wil zich ervoor inzetten dat mensen dit risico op waarde schatten en eventueel hun verzekering aanpassen.

Wilt u meer informatie of een afspraak voor nadere kennismaking met Therapie-advies?

Stuur een e-mail naar: info@therapie-advies.nl