Seksueel misbruik

Iedereen reageert anders op seksueel misbruik. Er bestaat geen standaard behandeling. Het maakt ook uit op welke leeftijd dit u is overkomen. Of een dader een familielid, bekende of onbekende is. En of het eenmalig of stelselmatig is voorgekomen. Of u het al iemand verteld heeft en misschien niet werd geloofd.

Een goede hulpverlener kan goed helpen het seksueel misbruik te verwerken. Misschien bent u wel de herinneringen aan het misbruik kwijt. Of heeft u de pijnlijke ervaring weggestopt.

Misschien voelt u zich schuldig en, mede door het taboe dat op seksueel misbruik rust, bent u bang te worden veroordeeld als u het misbruik ter sprake brengt. Of dat de buitenwereld niet snapt wat u doormaakt.

Houdt uw misbruikervaringen niet verborgen! Een grote stap heeft u al genomen. U bent op zoek gegaan naar hulp. Therapie-advies kan voor u een passende hulpverlener selecteren.

Therapie-advies selecteert voor u een therapie en/of therapeut met ruime ervaring op het gebied van seksueel misbruik. Hierdoor krijgt u de best passende hulp om uw seksueel misbruik op een goede manier te verwerken. Zet de eerste stap: maak een afspraak