Relatieproblemen

Je bent samen, maar echt lekker loopt het niet. Je irriteert je bij het geringste wat je partner doet en beiden lopen jullie op eieren om de vrede te bewaren. Je voelt je onbegrepen, er is geen sprake meer van echte intimiteit, omdat jullie niet al je gevoelens delen.

Het is om er iets aan te doen. En er is veel mogelijk. Therapie-advies zoekt voor u de best passende hulp om op een doeltreffende manier uw relatieproblemen te verminderen of zelfs op te lossen.
Zet de eerste stap: http://samenverbonden.nl/

Meer informatie over relatieproblemen

Je vraagt je af hoe zijn we hierin terecht gekomen? En hoe komen we hier weer uit? Komen we er ooit wel uit, of passen we gewoon niet bij elkaar?

Irritaties

Schommelingen in een relatie zijn heel normaal. Soms ben je tevreden met je relatie. Je hebt samen een band opgebouwd en dat voelt heel vertrouwd. Maar soms erger je enorm aan die ander en voel je je alleen en onbegrepen.

Maar wat als je je blijft irriteren aan je partner en er steeds vaker ruzies zijn? Alle energie gaat zitten in het gevecht om gezien en begrepen te worden, maar het lijkt wel alsof je de ander niet kan bereiken. Dat is slopend, zowel emotioneel als fysiek. Je wilt wel verder, het liefst samen verder, maar niet als het blijft zoals het is, want dat houdt niemand vol.

De oorzaak van relatieproblemen

Er zijn vele situaties denkbaar die tot spanningen in een relatie kunnen leiden. Botsende karakters, werkloosheid, een verliefdheid op een ander, noem maar op. We ontwikkelen ons gedurende de tijd en misschien niet in dezelfde richting. Je kan van te voren niet overzien wat er op je levenspad gaat komen en welke invloed dat zal hebben.

Je stelt jezelf die vraag wel – waar is het mis gegaan? – maar het is erg moeilijk om daar een helder antwoord op te vinden. Vooral omdat je er zelf middenin staat en het niet meevalt om dan de vinger op de zere plek te leggen. Het kan moeilijk zijn gevoelens van ontevredenheid uit te spreken tegenover je partner.

Mogelijkheden om uw relatieproblemen te verminderen

Er zijn veel mogelijkheden om uw relatieproblemen te verminderen. Vaak worden de problemen helemaal opelost. Dit is een proces met pieken en dalen. Maak nu een afspraak met therapie-advies om uw relatieproblemen aan te pakken: http://samenverbonden.nl/