E-mailconsult

Therapie-advies biedt u de mogelijkheid om advies via e-mail te krijgen. Dit is erg handig als u niet in de omgeving van Nijmegen woont of om andere redenen niet naar de praktijk kunt komen. Hieronder leest u hoe het e-mailconsult in zijn werk gaat.

Hoe gaat een e-mailconsult in zijn werk?

U meldt zich aan voor het e-mailconsult door een mailtje met uw hulpvraag en uw persoonlijke situatie te sturen via onderstaande link. Zodra uw bericht bij Therapie-advies is aangekomen krijgt u een ontvangstbevestiging.
emailconsult@therapie-advies.nl

E-mailconsult in behandeling

Meestal dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen krijgt u van Therapie-advies bericht of wij iets voor u kunnen betekenen en of het e-mailconsult in behandeling kan worden genomen. Hiertoe ontvangt u dan de definitieve “overeenkomst E-mailconsult”. Na betaling van de in de overeenkomst genoemde kosten gaat de psycholoog van Therapie-advies aan de slag met uw hulpvraag. Op basis van uw verhaal stelt Therapie-advies een specifieke vragenlijst op om dieper op uw situatie in te gaan. Naar aanleiding van uw antwoorden op deze vragen selecteert de psycholoog van Therapie-advies welke therapie en therapeuten aansluiten bij uw hulpvraag en voorkeuren. U ontvangt uiteindelijk een beschrijving van een of meerdere geschikte therapieën inclusief adressen van therapeuten of hulpverleners waar u terecht kunt.

Wat kost een e-mailconsult?

De kosten voor het e-mailconsult bedragen €75,- inclusief BTW. Hiervoor ontvangt u een overzicht waarmee u zeer gericht op weg kunt naar de oplossing van uw probleem. Hiermee bespaart u zichzelf een hoop tijd en vooral teleurstelling.
Meldt u nu aan voor het e-mailconsult door een mail met uw hulpvraag te sturen naar:
emailconsult@therapie-advies.nl